اصلاح وضعیت کنونی که زندگی می کنیم
پیامک های انتظار 1
پیامک هایی به مناسبت آغاز امامت امام مهدی (عج)
آقا ردای سبز امامت مبارکت
پوشیدن لباس خلافت مبارکت
ای آخرین ذخیره ی زهرایی حسین
آغاز روزگار امامت مبارکت
فداک یا ابالحسن (عجل)
صفحات: 1· 2
نـگاه نـو
مرد کوری روی پلههای ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود. روی تابلو خوانده میشد:
من کور هستم لطفا کمک کنید .
روزنامه نگارخلاقی از کنارش گذشت ، نگاهی به او انداخت ، فقط چند سکه در داخل کلاه بود. او بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد تابلوی او را برداشت آن را برگرداند و چیز دیگری روی آن نوشت و تابلو را کنار پای او گذاشت و رفت .
عصر همان روز روزنامه نگار به آن محل برگشت و متوجه شد که کلاه مرد کور پر از سکه و اسکناس شده است. مرد کور از صدای قدمهای او خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان کسی است که آن تابلو را نوشته بگوید ،که بر روی آن چه نوشته است؟
روزنامه نگار جواب داد: چیز خاصی نبود، من فقط نوشته شما را به شکل دیگری نوشتم و لبخندی زد و به راه خود ادامه داد. مرد کور هیچوقت ندانست که او چه نوشته است ولی روی تابلوی او خوانده میشد:
امروز بهار است، ولی من نمیتوانم آنرا ببینم !!!!!
وقتی کارتان را نمیتوانید پیش ببرید استراتژی خود را تغییر بدهید حتی برای کوچکترین اعمالتان از دل،فکر،هوش و روحتان مایه بگذارید . این رمز موفقیت است …. لبخند بزنید
تمثیل فوق میتواند برای پویایی و نیل بسوی هدف به عنوان “پيام تغيير -نگاه نو “در مسیر حرکت وایفای وظایف وتکلیف تلقی گردد.
نحوه نگه داری نان
نان تازه ای که از تنور یا فر بیرون می آید، بافت نرم و عطر دلچسبی دارد؛ امّا بی توجهی به اصول نگهداری اش، مغزش را سفت می کند، به طوری که کمتر کسی حاضر می شود به آن لب بزند و به اصطلاح به آن نان «بیات» می گویند.
عدّه ای تصور می کنند گذاشتن نان در یخچال، جلوی بیات شدن آن را می گیرد، اما این باور غلط است؛ زیرا این کار روند بیات شدن را سریع تر می کند. تنها راه پیشگیری از بیات شدن نان، نگه داشتن آن در فریزر در دمای منفی 10 تا منفی 4 درجه سانتی گراد است. شاید خود شما هم به طور تجربی متوجه تفاوت های بین این دو شرایط نگهداری شده باشید؛ هنگامی که نان را در فریزر می گذاریم، رطوبت با آب موجود در بافت آن منجمد می شود و دیگر آبی در بافت نان نمی ماند که میان مولکول های پروتئین و نشاسته منتقل و کریستاله شود، به این ترتیب می توان نان را به مدّت 3-2 ماه در فریزر، نگه داشت.
با بیرون آوردن نان از فریزر، آب منجمد شده بافت آن دوباره به حالت مایع برمی گردد و حالت تازه به خود می گیرد. امّا در محیط یخچال و اتاق، آب موجود در بافت نان نه تنها به نقطه انجماد نمی رسد، بلکه میان مولکول های پروتئینی و نشاسته ای، منتقل و باعث کریستاله شدن این مولکول ها بات شدن نان می شود.
سرانجام این که اگرچه توصیه ما، خرید روزانه نان است، اما به هر دلیلی بیش از مصرف یک وعده، نان در اختیار دارید، آن را در فریزر قرار دهید و با توجه به نوع نان، قبل از مصرف آن را 20-5 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.
منبع: هفته نامه افق خانواده-چهارشنبه 11 مرداد 91